maanantai 28. maaliskuuta 2016

Pääsiäishiihto

Eilen kävimme Rokualla hiihtämässä. Sää oli hiihtämisen kannalta liian lämmin, +6, se teki ladun pehmeäksi ja raskaaksi hiihtää. Muuten sää oli hyvä, puoliaurinkoinen :)Reitti kulki kansallispuistoalueen läpi.Rinnettä alas... ja toista ylös.Reitin varrella oli pitkiä, paksuja ja vanhoja mäntyjä.Pääsiäisateria laavulla.Suoaluettakin mahtui mukaan. Hiihtoretki venyi iltaan asti.
Tänään on lepopäivä. Katsoin juuri Yle Areenasta Pohjoisen puutarhoissa -sarjasta ensimmäisen jakson. Sarja alkoi vastikään.  Mukavaa, että on tehty puutarha-sarja Pohjois-suomestakin :)


Helmikuussa hankin krookus-istutuspaketin ja krookukset ehtivät nipin napin kukkaan viimeiseksi pääsiäispäiväksi (unohtuivat juurrutuspaikkaan liian pitkäksi aikaa).
 Mutta hyvä näinkin :)4 kommenttia:

 1. Rokua oli minulle tuntematon, joten piti mennä se heti tsekkaamaan "Retkeilijän kansallispuistot" kirjasta. Teillä oli komea hiihtokeli, vaikka se raskas olikin.

  VastaaPoista
 2. Rokualla on hyvät hiihtomaastot. Saattoipa olla tämän kevään viimeinen hiihtoreissu, lumet sulaa hyvää vauhtia.

  VastaaPoista
 3. Teillä on ollutkin ihana hiihtopäivä, ja makkaran paistoa ja kaikkea :) Minulla meni mönkään tämän talven hiihdot, kaaduin ladulla ja loukkasin jalkani, 5 viikon sairausloma :( Mutta ensi talvena sitten jatketaan! Sinulla on muuten tosi ihana blogi, niin paljon kaikkea kaunista ja kiinnostavaa! Mukavaa ja aurinkoista viikonlopun jatkoa sinulle Gitta ☀️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli varmaan viimeinen hiihtoreissu tälle kevättä, mutta kuten sanoit, ensi talvena jatketaan.
   Kiitos Tuulikki, kiva kun pidät blogistani. Hyvää viikonlopun jatkoa sinullkein!

   Poista