lauantai 6. joulukuuta 2014

Huonekuusi koristautuu itsenäisyyspäivään

Jokunen vuosi sitten tuli hankittua tämä huonekuusi joulun jälkeisestä alemyynnistä. Taitaapa tulla kohta 4 vuotta olleeksi. Luulin tätä vaativaksi kasviksi, mutta yllättävän helppo tämä on ollut. Huonekuusta voisi pitää kesällä ulkonakin, mutta minulla tämä on ollut aina sisällä. Talven tosin viettää vähän viileämmässä huoneessa. Mittasin kuusen pituuden; on nyt n. 80 cm mullan pinnasta. Kuinkahan korkeaksi mahtaa kasvaa? 

Nyt sitten koristelin kuusen itsenäisyyspäivän kunniaksi. Ensin hän kävi suihkussa ja sitten puettiin koristeet ylle. Kovin painavaa ei voi laittaa, sillä oksat ovat aika hentoiset.

 Siispä laitoin hopeista kuusenlametta, sinisiä pikkupalloja, paperiset suomenliput ja pienen valonauhan, joka toimii paristoilla.
 


Hyvää Itsenäisyyspäivää!

4 kommenttia:

 1. Minä olen aina ajatellut, et noi huonekuuset on kertakäyttökamaa ;) Kuinka paljon se on sinulla ehtinyt kasvaa? Jouluruusu on vielä hankkimatta tälle joululle, unohdin kaivella sen kukkapenkistä, mut saahan kaupasta, kun maksaa...Kaunis kukka on sinun jouluruusussa <3
  Hyvää itsenäisyyspäivää sinulle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiskohan tuo noin puolet pituudesta minulla kasvanut. Toivottavasti säilyisi hengissä, tykkään siitä kovasti. Hyvää pyhäpäivän jatkoa sinulle.

   Poista
 2. Huonekuusi on kyllä komea, eikä silloin muuta joulukuusta välttämättä tarvitakaan :) Meilläkin oli taannoin, kymmenisen vuotta sitten melko suurikin jo, mutta sitten eräänä kesänä hän ei enää tykännyt elää :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voih, mikähän lie tullut...... Olen koittanut vaalia huonekuustani, jotta säilyisi hengissä.

   Poista