sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Ulkokuvia

Viikolla tuli oltua ulkona tavallista enemmän kun oli aurinkoista. Muutama hiihtolenkki tuli tehtyä ja sieltä seuraavat kaksi kuvaa.


Tykkään kuvata puita, varsinkin jos niissä on jotain erikoista. Ylläolevassa kuvassa silmää miellytti vanhan puun majesteetillisuus avonaisella paikalla.

Allaolevassa kuvassa muissa puissa ei ollut lunta lainkaan, paitsi tässä "hattumännyssä".
Öisin oli kunnon pakkasia, joten teki mieli kokeilla jäälyhdyn tekoa vanhenneista leikkotulppaaneista. Lyhty onnistuikin ja illalla oli mukava laittaa siihen kynttilä palamaan.

Tulppaanien kierrätystä.


Eilen iltahämyssä kokeilin täysikuun kuvaamista. Kuu, yötaivaan valaisija on kiehtova möllykkä taivaalla.Sain mieheltäni naistenpäivänä tulppaanikimpun, joten tässä yksi sisäkuvakin.


Leppoisaa sunnuntaita!

10 kommenttia:

 1. Kiva, kun tälle talvelle on vielä lumisia kuvia. Sinäkin olet päässyt vielä hiihtämään. Itsekin sain kuluneella viikolla hieman hiihdettyä. Hienon jäälyhdyn olet tehnyt. Itsekin olen tuollaista suunnitellut useampana talvena, mutta tekemättä on jäänyt. Mukavaa viikkoa sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunpa hiihtokelit vielä säilyisivät, mutta tulevalla viikolla taitaa olla plussan puolella. Jäälyhtykin sulaa varmaan piakkoin, mutta olihan siitä vähän aikaa iloa. Mukavaa viikkoa sinullekin!

   Poista
 2. Kaunis jäälyhty! Tosi hauska idea tuo tulppaanien kierrätys. Hauskaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Hienosti onnistui tulppaanien kierrätys! Upea kuva kuutamosta.

  VastaaPoista
 4. Komea on tuo ensimmäisen kuvan kelo ja voi tuota hattumäntyä. Puita on tosiaan hauska katsella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puut ovat mielenkiintoisia: on suoria, vanhoja, kitukavuisia, vänkkyröitä, kieroonkasvaneita...

   Poista