torstai 23. huhtikuuta 2020

Pientä kevättä täälläkin

Pieniä keväänmerkkejä on ilmaantunut lämpimien päivien myötä. Lumi on aikalailla hävinnyt olemattomiin, muutamia länttejä löytyy vielä.


Yksi leskenlehti löytyi. Kuin pieni aurinko :) Muutama krookus on ponnistanut mullasta. Lemppareitani ♥ Muutama hyasintti näyttää alkavan kukkimaan. 
Istutan joulunaikaiset hyasintit aina keväällä maahan ja joskus kukkivat seuraavana keväänä. Narsisseja pukkaa useammassakin paikassa. Nämä ovat helppoja toisin kuin tulppaanit, joita en saa menestymään Pihalla on vieraillut aika runsaasti peipposia. Tässä peippopoika.

Linnut olivat kuvissa pieniä, joten rajasin kuvia aika reippaasti, jotta saisin isompana.

Hän on kai sitten peippotyttö.
Oravalle kelpasi viimesyksyiset kuivahtaneet omput. Ensin kuvasin normaalisti, mutta sitten kokeilin pitkästä aikaa videointia. Hyvin on heiluvainen otos. Pitäisikin harjoitella enemmän videon ottoa.
Tuleeko sinulla videoitua minkä verran?12 kommenttia:

 1. Pienestä keväästä seuraa nopeasti iso kevät. Peipposet ovat ihania kesälintuja. Niiden laulua voisi kuunnella vaikka kuinka pitkään.
  Mukavaa loppuviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiloen illalla satoi vähän lisää lunta, mutta tämänpäiväinen aurinko näyttää sulattavan sen. Aurinkoista viikonloppua sinullekin!

   Poista
 2. Kevään etenemistä on niin hauska seurata! Meilläkin mökkipihassa peipposet ovat jo täydessä vauhdissa. Minun tulee aika harvoin videoitua, vaikka puhelimella se olisi tosi helppoa.

  VastaaPoista
 3. Ihania nämä peipposen kuvat. Keväänmerkkejä ilmaantuu yhä lisää ja lisää. Minä odottelen myös parsan piippoja vaikka vielä se on ihan turhaa saa vielä odotella pitkään. Narsisseja minäkin yritän lisäillä penkkeihin ja muita kevään sipulikasveja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lintujen liverrystä kuuluu enenevässä määrin, se on mukavaa kuultavaa :)

   Poista
 4. Sieltä se kevät ponnistaa. Aurinkoista viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se sieltä tulee, vaikka välillä tulee takapakkia. Mukavaa viikonlopun jatkoa!

   Poista
 5. Nyt puutarhassa alkavat kevätkukkijat yksi toisensa jälkeen ilmaantua esille penkeistä. Peippo on lempilintuni ja sen helmeilevä ja kirkas laulu on ihan vailla vertaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt meni taas kylmäksi, mutta jospa se pian lämpenisi ja kevät puhkeaisi kukkaansa...

   Poista
 6. Oi, siellä jo kukkii! Meillä ei ihan vielä, mutta ei taida tarvita kuin yhden lämpimän päivän, niin on ensimmäiset täysin auki. Söpöt peippokuvat! Tarkat kuvat olet saanut rajauksesta huolimatta. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista