lauantai 3. tammikuuta 2015

Ja niin vuosi vaihtui taas

Vuosi vaihtui tällä kertaa Ylläksen maisemissa. Hiihtämisen lomassa nappailin kuvia upeasta luonnosta. Näissä maisemissa mieli virkistyi ja uusi vuosi sai hyvän alun.

Puut olivat paksun lumen peitossa.


Uudenvuoden aattona

iltapäivällä kuu nousi taivaalle.


Uudenvuoden päivän hiihtolenkillä aurinkokin näyttäytyi.


Ylläksen maisematiellä oli hienosti valaistuja kohteita;
 tässä valaistuna luminen mänty.Kotiin tullessa odotti mukava yllätys: marraskuussa istuttamani amaryllis oli vihdoinkin aukaissut yhden kukkansa :)   Samassa vanassa on tulossa vielä kolme kukkaa. Myös toinen kukkavana auennee kohtapuoliin.Ja toinenkin mukava yllätys odotti postilaatikossa: siemenluettelo :) 

Tästä se kevät pikkuhiljaa alkaa.  Kasvirikasta uutta vuotta!

11 kommenttia:

 1. Jep, sama luettelo tuli mullekin. Oli paha aukasta se, pitkään pihistin... nyt tuntuu että vois tilata jotaki ja vaikka mitä..., mutta siemenistä olen niin onneton kasvattaja.... Hienoja kuvia! On varmasti ollut ikimuistoinen ja mukava reissu. Hyvää uutta vuotta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikenlaista kivaa olis luettelosta tilatttavissa......Pitää kuitenkin yrittää pitää homma hallinnassa. Hyvää uutta vuotta sinullekin!

   Poista
 2. Olipa hienot kuvat Ylläkseltä, melkein käy kateeksi kun täällä vesisateessa uutta vuotta vastaanotti. Tekee kyllä mieli Lappiin. Onneksi on loma varattu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä jaksaa paremmin kun on jotain mitä odottaa........ Pienikin loma eri maisemissa virkistää kummasti :)

   Poista
 3. Upeat kuvat ja maisemat Ylläksellä!!!
  Minä vielä odottelen siemenluetteloita, ei tullut ajoissa tilattua, mutta ehtiihän nuo vielä ja jos totta puhutaan, en tarvitsisi yhtään uutta siemenpussia, mutta minkäs hamsteri luonnolleen voi :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama homma, siemeniä riittäs useaksi vuodeksi :D

   Poista
 4. Hei Gitta
  Kiva kun olet blogini seuraaja. Olen ihan uusi näissä kuvioissa ja julkaissut blogini. Ollaan yhteyksissä,
  t Anneli A

  VastaaPoista
 5. Aivan upeita kuvia ja maisemia. Lapin kaipuu täällä. Kiva blogi sinulla. Kiitos kun tulit blogini lukijaksi. Olen ihan vihreä vielä näissä jutuissa, mutta ehkäpä ajan myötä opin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuosi sitten itse opettelin blogin pitämistä kantapään kautta. Vähitellen oppii aina uusia juttuja. Onnea uudelle blogille.

   Poista