perjantai 18. elokuuta 2017

Pelakuuostoksia

Keväällä tilasin KK:lta  satsin pelargonioita. Paketti koostui kahdesta tulppaanipelargoniasta ja kahdesta ruusunnuppupelargoniasta. Harmittaa vieläkin, että toinen ruusunnuppupelargonitaimi oli vahingoittunut, enkä saanut yksittäistä uutta tainta tilalle. Myytiin kuulemma vain ryhmänä näitä taimia.

Mutta nämä kolme lähtivät kasvuun, ja ovat avanneet nyt ensimmäiset kukkansa.


Ihastuttavia ovat minusta. 
Minulla ei ole koskaan ennen ollutkaan tulppaanipelargonioita.
Toivottavasti saan nämä menemään talven yli. Ai että tämä ruusunnuppupelargonia on soma. Oiskohan 'Appleblossom'? Lajikelaput taisi kadota jonnekin.
Nämä kaksi ovat sitten euron pelakuita loppualesta. Nyt eivät ole kummoisia, mutta  tarkoitus on yrittää saada ne talven yli ja ehkä ensi kesänä vahvistuvat ja kukkivat paremmin.


Näitä värejä minulla ei ole, joten siksi valitsin nämä sekalaisesta seurakunnasta.
Tämä pelakuu on sitten useamman vuoden takainen ostos.
Olen onnistunut saamaan sen aina talven yli.
 Tämä pirteä punainen on yksi lempparini, sillä kukkii aina runsaasti.Onko sinulla pelakuita ja talvetatko niitä? Minulle niitä on kertynyt vähitellen kymmenkunta. 

8 kommenttia:

 1. Niin kaunis on tuo header-kuva. Sinulla on upeita pelakuita. Minä kyllä tykkään pelakuista mutta en ole niitä talvettanut, kun ei ole oikein sellaista talvettamispaikkaa. - Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli. Pelakuut ovat aika vaivattomia ja palkitsevat upealla kukinnalla :)

   Poista
 2. Kaunista kukintaa! Ja ihan mieletön määrä kukkia viimeisen kuvan pelargonissa. Minullakin on tänä vuonna Appleblossomia sekä punaista tulppaanipelargoniaa, ne ovat aivan vastustamattoman kauniita. Harmikseni meiltä ei löydy talvetustiloja, joten joudun kasvattamaan pelakuut aina keväisin pistokkaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo iso punainen kyllä vangitsee katseen, täytyy aina välillä pysähtyä ihmettelemään sitä :)

   Poista
 3. Minullakin on tuo 'Appelblossom', tykkään kovasti. Minulla oli valmiiksi homeessa yksi näistä pistokkaista. Harmi, että näitä sattuu.

  VastaaPoista